Wat mij betreft

Vanaf augustus toert Lonneke door het land met haar nieuwe show ‘Wat mij betreft’.

Lonneke werd wildernisgids en is er klaar voor om tijdens de apocalyps het bos in te trekken. Tot die tijd is ze in ons midden en probeert ze zich te verhouden tot beige mensen, groetjes en sudderen in je eigen comfortzone.

In 2017 won Lonneke de juryprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Drie jaar later werd ze uitgeroepen tot één van de negen cabaretiers van de NRC 101 Nieuwe Talenten. Over haar laatste voorstelling schreef De Theaterkrant: Een enkele blik vol onbegrip of verontwaardiging is voldoende om de wereld vanuit haar perspectief te zien. Met haar bijzondere stemgeluid, ijskoude blauwe ogen en lange, stoere lijf kan ze zo nu en dan lekker meedogenloos uit de hoek komen’.

‘Dort heeft maar weinig nodig om je haar zwartgallige wereld in te trekken. En wat belangrijker is: het voelt helemaal echt wat ze doet’. (Parool)

Of de parel van een lied over het zware leven van de almaar vallende profvoetballer, waarmee ze ontzettend aan het lachen maakt. Daarin zie je de vileine liedjesschrijfster op haar best’. (Theaterkrant)

Dort voelt haar publiek op sublieme wijze aan’(Theaterparadijs) 4 sterren

 

Tekst en spel: Lonneke Dort

Dramaturgie: Kim Arnold

Arrangementen: Peter van Oudheusden, Lonneke Dort

Techniek: Bas Molenveld

 

Volg Lonneke via

Instagram, Facebook en Youtube

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram